DSC06053.JPG
DSC06146.JPG
DSC06129.JPG

Home

Vanaf 29 maart 2013 kan er op onze locatie een nieuwe luxe kampeerauto worden gehuurd

Onze Carado camper uit de Hymer groep is op en top een Duits product. De camper staat dan ook bekend om zijn kwaliteit en luxe afwerking. Wij hebben gekozen voor het model T448 met grote (fiets) garage. Dit is een zogenaamde half integraal camper met 2 aparte langs bedden achterin. Daarnaast is er een hefbed voor 2 personen vóór in de camper. Deze camper is dus geschikt om met 4 personen in te kunnen slapen. Maar uiteraard beschikt deze camper ook over 4 goedgekeurde zitplaatsen met gordels. Ook de complete inventaris is op 4 personen berekend.

Deze lichtgewicht camper van ca. 2.830 kg (rijklaargewicht) mag met een standaard luxewagen rijbewijs (B = tot 3.500 kg) worden gereden. Dus voor iedereen met een autorijbewijs toegankelijk. Wel is voor de verzekering een minimum leeftijd van 25 jaar vereist en men dient 3 jaar rijervaring te hebben.

Dit is een camper die, met name ook voor de wat ouderen onder ons, een zeer fijne reispartner is. Door de 2 aparte langs bedden achter in de camper hoeft u niet over elkaar heen te klimmen om op uw eigen slaapplek te komen. Zo hoeft uw partner niet gestoord te worden in zijn of haar nachtrust indien u een keer naar de badkamer wilt.

De camper is helemaal op uw vakantie afgestemd met alles er op en er aan. Kijk bij Uitrusting wat u allemaal mag verwachten.

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie.