Nieuws

Reactie op "Camper Brielle nieuwe sponsor recreanten Volley Voorne":

Velden met (*) zijn verplicht.
Camper Brielle nieuwe sponsor recreanten Volley Voorne
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Camper Brielle nieuwe sponsor recreanten Volley Voorne

Afgelopen donderdag werden de nieuwe shirts aan de wedstrijdteams van de recreanten van Volley Voorne overhandigen. Al jaren spelen deze recreanten in de regionale competitie, de laatste jaren met twee mix-teams. En met succes, gezien het plezier en de inzet waarmee gespeeld wordt. Dezelfde inzet en plezier vind je terug bij de nieuwe sponsor Camper Verhuur Brielle, die zich voor een periode van drie jaar aan Volley Voorne heeft verbonden. Mooie shirts voor de twee mix teams plus een jaarlijkse bijdrage voor de hele vereniging. De recreanten en geheel Volley Voorne zijn er blij mee.
Net zo mooi en nieuw als de nieuwe shirts zijn de campers van Camper Verhuur Brielle. Via een bezoekje aan de site van CamperBrielle.nl of het bedrijf aan de Hossenbosdijk 6 in Brielle kunt u alle informatie krijgen over de huurmogelijkheden van één van de campers.
En denkt u erover (weer) te gaan volleyballen, kom dan eens langs op donderdagavond bij de recreanten in ’t Dijckhuis in Vierpolders. Vanaf 12 juni weer iedere donderdagavond om 20.15 uur. Of kijk op de site
Pagina terug