Nieuws

Reactie op "Overname Camper Verhuur Brielle":

Velden met (*) zijn verplicht.
Overname Camper Verhuur Brielle
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Overname Camper Verhuur Brielle


 Met veel genoegen, maar ook een flinke dosis weemoed, delen wij u mee dat Camper Verhuur Brielle per 19 november 2016 overgaat naar een nieuwe eigenaar op een nieuwe locatie.

De nieuwe eigenaar gaat worden: Camper Brielle te Stellendam ook bekend als Vakgarage Stellendam – adres: Pampus 12, 3251 ND te Stellendam op Goeree Overflakkee.

De naam Camper Verhuur Brielle en Camper Brielle zullen gehandhaafd blijven. Stellendam is slechts 18 km van onze locatie te Vierpolders (Gemeente Brielle) verwijderd.

De nieuwe eigenaren Arjan en Sjaak willen de verhuur op dezelfde luxe manier blijven voortzetten. Ook de website www.camperbrielle.nl blijft bestaan en wordt eigendom van Arjan en Sjaak. Er zal dus voor de huidige- en toekomstige klanten weinig gaan veranderen. Service en vriendelijkheid staan ook bij Camper Brielle in Stellendam op hoog niveau. Arjan en Sjaak heten u van Harte Welkom in Stellendam op het nieuwe Industrieterrein langs de N57. Dat is vanaf Brielle de 1e afslag na de Haringvlietsluizen bij het opvallende gebouw van restaurant Zoet en Zout en A-Seal (zeehondenopvang).

Voor de mensen die al hadden gereserveerd: de door u bekeken en gereserveerde camper wordt per 19 november overgenomen door Camper Brielle in Stellendam en blijft dus ook voor u gereserveerd in 2017. U bent daar inmiddels persoonlijk door ons van op de hoogte gebracht.

Mocht u daar behoefte aan hebben, bent u uiteraard bij Arjan en Sjaak van harte welkom om kennis te komen maken. Er zal in het vroege voorjaar 2017 een open dag en kennismaking worden georganiseerd door beide heren. U krijgt daar t.z.t. vanzelf een uitnodiging van. Uiteraard zult u mij daar ook treffen.

Het is heel goed mogelijk dat wij elkaar in Stellendam nog regelmatig tegen gaan komen. Dit omdat ik minimaal één jaar lang mijn diensten aan Arjan en Sjaak heb aangeboden. Vooral bij de uitgifte van de campers zal ik hen een aantal keren behulpzaam zijn.

Mocht u nog vragen aan mij hebben dan is daar per telefoon tot 10 oktober 2016 nog gelegenheid voor. Daarna gaat het nummer ook over naar de nieuwe eigenaren. Tot 19 november 2016 kan dit ook nog per mail info@camperbrielle.nl. Ook dit E-mail adres gaat na 19 november over naar de nieuwe eigenaren.

Wij (Ineke en Ab Touw) willen u bedanken voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in ons had. We hopen dat u nog vele leuke vakanties met een camper mag beleven en wellicht komen we elkaar in de toekomst een keer tegen op een leuke camping of camperplaats.

Vriendelijke groeten,

Ab en Ineke Touw
Hossenbosdijk 6 -- 3237 KD   VIERPOLDERS (Brielle) HOLLAND

Wij, Sjaak en Arjan, zijn zeer blij met de overname van Camper verhuur Brielle.

Gezien onze persoonlijke interesse in de campers in het algemeen, vinden wij het een uitdaging om de verhuur

van de campers een vervolg te geven zoals u gewend bent bij Ab en Ineke Touw.

Tot op heden runnen wij een autobedrijf wat zijn specialisme heeft in onderhoud en reparatie van auto's, campers en bedrijfswagens.

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op de site www.vakgaragestellendam.nl

Wij heten u welkom in Stellendam, en zien er naar uit u te ontmoeten!

Vriendelijke groet,

Arjan Klink & Sjaak Voogd

Pampus 12, 3251 ND te Stellendam

   
Pagina terug