Camperverhuur Brielle
Pampus 12
3251 ND, Stellendam
0181-415204
info@camperbrielle.nl
DSC06388.JPG
Vrijblijvend kijken in de Campers ? U bent van Harte Welkom.
Maak wel even een afspraak per tel. of mail a.u.b.
U kunt nu ook virtueel in onze campers kijken - Klik hier

De voordelen van Camper Verhuur Brielle

Wij beschikken over drie jonge kampeerauto’s die van alle opties en gemakken zijn voorzien. Maak een afspraak om een keer vrijblijvend onze campers te bezichtigen!

Bij Camper Verhuur Brielle:

  • heeft u alle luxe in de camper, die u zich maar kunt wensen, zelfs aan de tafel en stoelen voor buiten is gedacht. Natuurlijk is er ook een grote luifel gemonteerd.
  • heeft u alleen een rijbewijs B nodig. Wel is een minimum leeftijd van 30 jaar vereist en men dient 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
  • geen reserverings- en boekingskosten.
  • geen vaste wisseldagen.
  • krijgt u naarmate u de camper langer huurt een korting, die wel kan oplopen tot 25%
  • zijn de campers optimaal verzekerd bij Aveco Camperverzekeringen
    All Risk met de meest mogelijk uitgebreide dekking zoals: vervangende camper, inzittendenverzekering, pechhulp en repatriëring in binnen- en buitenland. Ook dit is allemaal inbegrepen in de huurprijs.
  • zijn de campers met name voor de wat ouderen onder ons, zeer fijne reiswagens. Door de 2 aparte eenpersoonsbedden achter in de camper hoeft u niet over elkaar heen te klimmen om op uw eigen slaapplek te komen. Zo hoeft uw partner niet gestoord te worden in zijn of haar nachtrust wanneer u een keer naar de badkamer/toilet wilt.
  • kunnen ook lange mensen prima slapen. Eén camperbed is zelfs 210 cm lang.

De prijs-kwaliteitverhouding wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Terugkerende klanten is onze grootste beloning. Wij hebben gasten die inmiddels al voor de 6e keer bij ons een camper hebben geboekt! Zij waarderen onze hygiëne en de super complete campers.

Onder het genot van een kop koffie of thee krijgt u zeer uitgebreide uitleg voor vertrek. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u goed voorbereid en ontspannen op reis kunt gaan. Door uw positieve ervaring met onze campers, krijgen wij er weer een ambassadeur bij!

Onze slogan: “een campervakantie begint bij vertrek, niet bij aankomst