Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is een eiland en een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De Hoeksche Waard wordt beschouwd als één van de Zuid-Hollandse Eilanden, maar ook als een waard. Een  Waard is een oude naam voor vlak landschap in een rivierengebied. De Hoeksche Waard bestaat momenteel uit vijf gemeenten: Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen met in totaal circa 85.000 inwoners.
De Hoeksche Waard wordt door het spui gescheiden van Voorne-Putten, door de Oude Maas van IJsselmonde en door de Dordtsche Kil van het eiland Dordrecht.

Camper huren in Zuid-Holland

In Binnenmaas heeft u bijvoorbeeld camperplaatsen met ruime staplaatsen en een Maritiem Centrum met een gezellige jachthaven.
In Hoeksche Waard heb je verschillende evenementen en fiets en wandelroutes. De wandelroutes variëren tussen de 6 en de 18 kilometer. De regio beschikt over diverse restaurants. Van poffertjes en pannenkoeken tot de verfijnde Franse keuken.

Camperverhuur of camper huren in Oud-Beijerland
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/oud-beijerland/14487/camperplaats-de-oude-tol.aspx
Deze camperplaats is gelegen aan het water. Er zit een snackbar/brasserie op 100 meter afstand van de camperplaats. Het centrum ligt op 2km afstand van de camperplaats.

  
 

Camperverhuur of camper huren in Strijen
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/strijensas/18363/camperplaats-jachthaven.aspx
Deze camperplaats bevindt zich op een jachthaventerrein aan de rand van het natuurgebied de Oeverlanden. Er is in de buurt een veerpont aanwezig, er zijn gratis leenfietsen beschikbaar en er is een restaurant in de buurt van de camperplaats.

   

Camperverhuur of camper huren in Numansdorp
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/numansdorp/18378/camperplaats-fort-buitensluis.aspx
Deze rustige camperplaats ligt aan het Hollandsch Diep en ligt 1,5 km van het centrum. Er zijn veel voorzieningen zoals was-/droogmogelijkheden. Ook bij deze camperplaats zijn er verschillende activiteiten in de omgeving.
  

 

 

Camperverhuur Hoeksche Waard

Dus wilt een camper huren in Hoeksche Waard en u genieten van een mooie camperreis? Boek dan snel, of doe een vrijblijvende aanvraag via het kopje reserveren en wij zorgen voor een passende aanbieding. Camper Verhuur Brielle bevindt zich op het Zuid Hollandse eiland Voorne Putten, op 30 km ten westen van Rotterdam.