Gratis Kamperen

Indien u plannen maakt om op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje, Groot-Brittanië of Duitsland te gaan, dan is overnachten bij de (wijn)boer misschien wel iets voor u. Geen luxe camping, maar wel vaak meer rust en ruimte en het is bijna gratis !!

Wilt overnachten tussen de olijfbomen of wijngaarden? Camperreiswinkel biedt lidmaatschappen aan voor overnachtingen op het platteland in Frankrijk, Italië, Spanje, Groot–Brittannië en Duitsland. Een lidmaatschap duurt 1 jaar en hiermee kunt u gratis overnachten bij de aangesloten boerderijen.

Lidmaatschap

Om gratis te kunnen overnachten dient u wel lid worden van de betreffende organisatie in één van de genoemde landen.

U krijgt een pasje en/of sticker en gidsje met adressen.
Op vertoon van het pasje/sticker mag u gratis overnachten bij de aangesloten bedrijven.

Het overnachten is geheel vrijblijvend. Er gelden geen verplichtingen.
Een vriendelijke groet en bedankje bij aankomst en vertrek wordt wel erg op prijs gesteld. Denk er om, u bent te gast !!

Self-supporting*
Dit betekent dat u zelf in uw stroomvoorziening voorziet (zonnepanelen). Voldoende water bij hebt, maar ook voldoende afval (water) kunt bergen.
Daarnaast beschikt u over eigen sanitair (badkamer). De terreinen zijn erg 'basic': er zijn vaak weinig of geen faciliteiten als water, stroom en sanitair.

Daarom zijn ze veelal alleen geschikt voor campers die 'self supporting' zijn. Onze Campers zijn 'self supporting'
In de gidsjes staat duidelijk per plaats aangegeven welke voorzieningen er zijn.

Alleen kampeerauto’s die geheel ‘self-supporting’ zijn worden toegestaan. De terreinen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt aangegeven welke voorzieningen men heeft.
Een lidmaatschap is geldig van maart tot maart en wordt niet automatisch verlengt.

Voor meer informatie en bestellen, ga naar:
camperreiswinkel.nl/lidmaatschappen