Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een eiland en gemeente in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Goeree-Overflakkee wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, en het Grevelingenmeer. Goeree-Overflakkee behoort tot de provincie Zuid-Holland maar Sommelsdijk heeft als enige plaats op het eiland, tot 1805, bij de provincie Zeeland behoord. De grootste woonkern is het met elkaar vergroeide Middelharnis-Sommelsdijk, daarna volgen Ouddorp, Dirksland en Oude-Tonge. De naam Goeree-Overflakkee wordt in de spreektaal vaak afgekort tot Flakkee en soms ook tot Overflakkee. Goeree-Overflakkee was tevens de naam van het lokale waterschap op het eiland.

Goeree-Overflakkee is via de Hellegatsdam verbonden met de Hoeksche Waard en Noord-Brabant. De Grevelingendam en de Brouwersdam maken de verbinding met Schouwen-Duiveland. De Haringvlietdam loopt naar Voorne-Putten. Het eiland is vlak met uitzondering het duingebied op de noordwestpunt en ligt zowat gelijk met het zeeniveau.

Camper huren in Zuid-Holland

Op Goeree-Overflakkee heb je verschillende camperplaatsen voor een ideale vakantie. Zo ligt camping Kotestee direct naast het natuurgebied de Westduinen, waar uiteenlopende vogels, koeien, paarden en diverse beschermde plantensoorten leven. Goeree-Overflakkee heeft ook diverse restaurants en uitgaansgelegenheden.

Camperverhuur of camper huren in Oude-Tonge
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/oude-tonge/28167/camperplaats-sauna-wellness-cleopatra.aspx
Deze camperplaats bevindt zich bij een sauna, restaurant en kapsalon. Het centrum van Oude-Tongen ligt op 500 meter van de camperplaats. Dit bedrijventerrein is voorzien van bewaking.

 

Camperverhuur of camper huren in Middelharnis
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/stad-aan-t-haringvliet/25889/camperplaats-camping-t-vogelnest.aspx
Deze camping en camperplaats is rustig gelegen op de Zuid-Hollandse eilanden. Het strand en de jachthaven ligt op 2 km afstand van de camping en het centrum ligt op 7 km afstand van de camping. Er zijn op deze camping veel voorzieningen aanwezig en verschillende activiteiten in de omgeving zoals zwemmen, vissen, fietsen en wandelen.

   

 

Camperverhuur of camper huren in Ouddorp
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/ouddorp/11114/camperplaats-drive-in-camperpark-ouddorp-aan-zee.aspx
Drive-in Camperpark Ouddorp ligt op 1 km afstand van het Noordzeestrand. Er is een receptie, café-restaurant, snackbar, jeu de boulesbaan, tennisbaan en honden uitlaat plek aanwezig. Het centrum ligt op 4 km afstand van de camperplaats. Er zijn op deze camperplaats veel voorzieningen aanwezig en verschillende activiteiten in de omgeving zoals zwemmen, vissen, fietsen en wandelen.

   


Camperverhuur of camper huren in Dirksland
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/melissant/3822/camperplaats-camping-elizabeth-hoeve.aspx
Dit is een zeer en rustige ruime camping midden in de delta met alle watersport mogelijkheden in de omgeving. Het centrum ligt op 500 meter afstand van de camping en camperplaats. Op deze camping zijn veel voorzieningen aanwezig.

   

 Camperverhuur of camper huren in Stellendam
https://www.campercontact.com/nl/nederland/zuid-holland/stellendam/4878/camperplaats-camping-de-vlugtheuvel.aspx
Dit is een rustige camperplaats tussen een woonhuis en camping. Deze camperplaats beschikt over veel voorzieningen die u nodig heeft. Ook zijn er fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving.
 

Camperverhuur Goeree-Overflakkee

Wilt u een camper huren in Goeree-Overflakkee en genieten van een mooie camperreis? Boek dan snel, of doe een vrijblijvende aanvraag via het kopje reserveren en wij zorgen voor een passende aanbieding. Camper Verhuur Brielle bevindt zich op het Zuid Hollandse eiland Voorne Putten, op 30 km ten westen van Rotterdam.